Drulin mietteitä
Päivitetty 10.1.2013, uusimmat merkinnät ovat ensimmäisinä.

Nämä mietteet sijoittuvat tarinassa 33. Osan tapahtumien aikoihin.

Tyhmä päiväkirja,

en sentään oikeasti mitään päiväkirjaa pidä, helkutin tylsää puuhaa. Sovitaan että nämä ovat mietteitäni viime aikaisista tapahtumista.

Odotukset tulevia seikailuja kohtaan ovat korkealla. Mieti, lohikäärmeen tappajia salaisesta killasta, ja erikoiskykyjä, huutoja! Aloinkin jo tylsistymään koska maan alle menosta ei tuntunut tulevan mitään. Aion kyllä päästä näkemään Pimentöhaltioiden koti paikan vielä joku päivä. Siitäkin tulee loistava seikkailu, olen valmistautunutkin matkaan mielestäni hyvin. Opinnot pimentöhaltijoiden kulttuurista ja pakoista maan alla hieman tökkivät, mutta Sigurdin ollessa mukana ei ole hätää, hän tietää kaikesta kaiken.

Olen nykyään nopea, tosi nopea.. helkutin toivomuskaivo, toki nopeudesta on hyötyä, mutta välillä on niin helvetin tylsää kun Boggo pitää jotain jonninjoutavia illanistujaisia ja diplomaattisia tapaamisia. Tylsää.. nopeuteni myötä aika tuntuu suorastaan matelevan.

Boggoa seuratessani olen päässyt kokemaan hienoja seikkailuja ja Bogon seuraamista parempaa tilaisuutta seikkailuihin ei varmaan tule. Johtaja Boggo on ihan hyvä, perinteinen vallanhimoinen ja itsestään vähän liikaa luuleva rosvopomo Garathin ajoilta tulee mieleen. Mitä lie sählännyt Galadrielin kanssa kun haltiat suuttuivat hänelle. Vaatimukset, uhkailu ja kiristys ei ilmeisesti toimi kaikkiin.. harmi sillä haltioiden valtakuntaa olisi mieleenkiintoista päästä näkemään lisää. Oikeastaan ihmettelen miten melkein koko ryhmä oli Draculan testissä niin lojaali Boggoa kohtaan, ei taida olla ihan turha kuningas.

Nyt opettelmaan lisää iskuja ja huutoja. Eiköhän me päästä pian taistelemaan lohikäärmettä vastaan.