Malanturin Mietteitä Ryhmän Jäsenistä

Päivitetty 30.5.2013.

Boggo: Kuningas, ruhtinas, mikä lie titteli mielialan mukaan valittuna... Hyvä että joku jaksaa leikkiä hallitsijaa ja jaksaa kiinnostua jostain hemmetin politiikasta ja ihmisten “hyvinvoinnista” tai eipä silti että Boggokaan niistä hirveän kiinnostunut olisi ilmeisesti. Kaippa tuo omaa etuaan tavoittelee kuten kaikki muutkin. Jos nyt kerran ruhtinasta leikkii niin saisi kyllä silti sotkea asioita hieman vähemmän, haltioihin välien poltto ei nyt ollut kovin viisasta. Kaikenkaikkiaan kyllä hyvä että joku muu tuota poliittista ”peliä” haluaa pelata niin voi itse keskittyä omiin asioihin.

Drul: Mielenkiintoinen kaveri ja mielenkiintoiset kyvyt. Mitenkähän tuosta hyötyisi, pitänee ainakin alkaa eskustelemaan myrkyistä/muista ei niin tavanomaisista mahdollisuuksista päästä eroon ongelmallisista tapauksista. Ei ehkä tuolla saavuta muuta hyötyä kuin sen että saa kartoitettua missä mennään, mutta empä usko että siitä isompaa haittaakaan on.

Ambon: Front line and heavy casualties, pitää parantajan mielen virkeänä. Vaikuttaa olevan pyhä soturi, mikä sinällään on kyllä epäilyttävää, ei kuitenkaan onneksi vaikuta olevan niin kirkasotsainen kuin virkaveljensä yleensä olevat. Hyödyllisen oloinen kaveri kuitenkin, ylenmääräinen moralisointi vaan saattaa jossain välissä häiritä jos sellaista alkaa ilmenemään.

Sigurd: Neuvonantaja ja puheiden kirjoittaja Bogolle... Boggo on kyllä ”hieman” sotkenut asioita viimeaikoina. Johtuuko asioiden nykysuunta kokonaan Bogosta vai onko Sigurdilla joku oma agenda joka on saanut antamaan kuninkaalle mielenkiintoisia neuvoja. Pitänee vaivautua seuraamaan tilannetta hieman tarkemmin jatkossa...

Wainamrun: Mukana kulkeva parantaja on kyllä aina hyödyllinen, reissussa kun tulee aina sattumaan ja tapahtumaan kaikenlaista. Lojaliteetti on selkeesti Boggoa kohtaan, mikä on kyllä porukan kannalta hyvä, ei tartte arpoa/huomioida satunnaiskertoimia niin paljoa. Vielä kun saisi selville miten voisin parantajan kykyjä hyödyntää entistä paremmin jatkossa niin hyvä olisi... No pitää jatkaa vaan tarkkailua ja tuumailua.

Zir’bah: Maagikot on aina kivoja (ja yleensä helppoja), perusversiona nuo tapaukset aina hakevat omaa etuaan ja omien voimien kartuttamista. Tämä versio nyt ei vielä ole selkeästi näyttänyt tavoitteitaan, mutta eiköhän se tässä suhteellisen nopeasti tule selvitettyä. Luonteenlaatu pitää vielä saada selville, eli voiko tuota demonipalloa käyttää kauppavälineenä sitten kun en enää itse sitä tarvitse/en enää hyödy siitä.

Pain: Vaikuttaa jos mahdollista niin entistäkin jurommalta. Toisaalta sen kyllä ymmärtää kun on toimintaan suuntautunut ja nyt leikitään poliitikkoja. Eiköhän se vanha Pain sieltä taas löydy kun taas päästään toimintaan. Toiminnallisuus olisi sinällään hyvä ja sen vanhan Painin löytyminen, pääsisi ehkä paremmin kääpiön pään sisälle ja paremmin manipuloimaan sen toimintaa kuin nykyisen juron/hiljaisen/syrjäänvetäytyvän tapauksen.

Elric: Lintu vai kala, vielä näinkin pitkän yhteisen taipaleen jälkeen suhteellisen avoin tapaus. Epänormaalin kärsivällinen odotellessaan että menemme hänen mukanaan maan alle. Se maanalle meno kyllä on aikalailla kakspiippuinen juttu, toisaalta olisi sinne kiva mennä katsomaan, toisaalta se pimeys voi alkaa vituttaan nopeasti. Toisaalta tällä nykyisellä toilailuvauhdilla voipi olla pakollista jossain välissä jopa lähitulevaisuudessa haihtua maan alle, eli pitää pitää hyvät välit Elriciin ja jos vaikka jaksaisi opetella vähän lisää Drowi kieltä ja kulttuuria ja muutenkin Underdarkin elämää.

Vaes: Onhan se sinällään kiva että ei tarvitse sen enempää arpoa kuka ryhmästä välittää tietoja ”ystäville” maanalta. Vielä kun tuosta kaverista saisi itse jotain hyötyä aikaiseksi. Eipä kyllä vielä ole tullut sen aktiivisemmin asioita/lojaliteetteja tutkittua kun nuo ovat kuitenkin oletettavasti selkeät ja vahvat, menee hankalaksi niiden manipuloiminen. Se pitää kyllä vihdoinkin pyrkiä selvittämään, miten ne viestit/tiedot kulkevat Vaesin ja Jarlaxlen välillä.