Lohikäärmesurmaajien Liittouma
Päivitetty 9.1.21

Yleistä tietoa

Liittoumaa johtaa Surmaaja Cuelor. Liittouma on laajentanut toimintaansa ja toimii eräänlaisena palkkasoturijoukkona, jonka tehtävänä on surmata sivistykselle ja sivilisaatiolle vaarallisia hirviöitä ("pimeyden olentoja") ympäri maailmaa.

Liittouman jäsenet (ainakin osa) uskoo, että Keisari Boggo ei ole kuollut, ja vannovat hänelle jatkuvasti uskollisuuttaan. He myös ovat vakuuttuneita, että Keisari Bogolla on kyky suojella heitä, ja niinpä he yleensä päättävät lauseensa ja suunnitelmansa sanoihin "jos Keisari niin suo", "Keisarin tahto tapahtukoon", "Hänen tahtonsa kautta", "Keisarin puolesta" ja niin edelleen.

Liittouman sisällä olevat sekalaiset joukot on pyritty järjestämään Koulukuntiin, joista jokaisella on hieman erilaista osaamispainotusta. Koulukuntia ovat esimerkiksi Suden, Kissan, Karhun ja Käärmeen Koulukunnat. Esimerkiksi Karhun koulukuntaan kuuluvat suosivat taistelussa raskasta panssaria ja raskaita aseita, kun taas Käärmeen Koulukuntaan kuuluva saattaa taistella varjoista käsin, kevyesti panssaroituna ja myrkytetyin asein. Jotkut koulukunnat ovat hyveellisempiä ja moraalisempia kuin toiset.

Nykyinen johtaja, Surmaaja Cuelor

Cuelor on Linorielin veli, ja näin ollen Saaren legendojen Elanorin ja surmansa saaneen Cúlindën poika.

Tukikohtia ja tunnettuja jäseniä

Ikikesä:

  • Sijainti: "Jokialueella, itäpuolella, missä asuvat ne, jotka eivät pelkää Rotkon hirviöitä tai mitään muutakaan.
  • Johtaja(t):
  • Muut jäsenet:
  • Toimintaa

    Pieni ryhmä havaittiin väijymässä Ukkospuun kylän rauniohin pesiytynyttä traakkia. He toivoivat, että se aiheuttaisi tuhoa lähiseudun maanviljelijöille ja muille, että he saisivat sen surmaamisesta paremman korvauksen.